Κατερίνα Σπυροπούλου

Κατερίνα Σπυροπούλου

YOGA INSTRUCTOR (E-RYT 500)

Performances:

Η Κατερίνα διδάσκει σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό, Vinyasa Flow Yoga, Hatha Yoga, Yoga Trance Dance, Yoga floorworks και Shakti Prana Flow. Στα μαθήματα γιόγκα επικεντρώνεται στην ροή της κίνησης και της ενέργειας μέσα στο σώμα καθώς και στην σύνδεση με τα στοιχεία της φύσης. Ενσωματώνει mantras, mudras και διαλογισμό σε κάθε πρακτική που διδάσκει.
Έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό, στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή της Άννα Πέτροβα και στην Γαλλία στο Centre International de dance Rosella Hightower. Συνέχισε με σπουδές υποκριτικής στο Centre du Marais στο Παρίσι και αργότερα παρακολούθησε το τμήμα αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων στον ΑΚΤΟ, που την οδήγησε στην εξερεύνηση και την βαθύτερη κατανόηση του στοιχείου του χώρου.
Το ταξίδι στο μονοπάτι της γιόγκα άρχισε πριν 7 χρόνια στο Yoga House. Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό των 200h με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο. Παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Yoga trans Dance, Prana Flow και Shakti Prana Flow με την Shiva Rea στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο.
Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό των 500h στο Yoga House με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο και την Χρύσα Μπαμπαλή. Έχει επίσης παρακολουθήσει το Rainbow Kids yoga teacher training καθώς contact dancing με τον Kurt Koegel, 5rhythms seminar με τον Erik Iversen.
Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στο θέατρο ως χορεύτρια και αργότερα ως χορογράφος, στο Παρίσι και στην Αθήνα. Διδάσκει yoga από το 2013. Στα μαθήματά της κύριο λόγο έχει η συνειδητή κίνηση και η ροή ως μέσο ίασης για το σώμα και την ψυχή. Οργανώνει σεμινάρια πάνω στην Vinyasa flow yoga, την σύνδεση της ελεύθερης κίνησης και της ευθυγράμμισης καθώς και workshop που αφορούν την γυναικεία φύση και την ενδυνάμωση αυτής μέσα από την κίνηση.

Contact: