Κατερίνα Θεοχάρη

Κατερίνα Θεοχάρη

YOGA INSTRUCTOR & ENERGY HEALER
Katerina Theochari, Yoga and Pilates instructor

Performances:

H Kατερίνα γεννήθηκε στην Κρήτη, μεγάλωσε στην Αθήνα και πήρε το πτυχίο της στα Ναυτιλιακά Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Η έφεση της στον χορό και η αγάπη της για το tango την οδήγησαν στην Αργεντινή, για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Τέχνης (Universidad Nacional De Las Artes) του Buenos Aires. Όπως η ίδια αναφέρει, το tango είναι ένας τρόπος βαθύτερης επικοινωνίας μέσα από την αγκαλιά και ελεύθερης έκφρασης μέσα από την μουσική.
Η εναρμόνιση της φυσικής σωματικής κατάστασης με τον χορό, καθώς και η θετική ενέργεια που δημιουργείται ανάμεσα στους χορευτές, την ώθησαν να ασχοληθεί παράλληλα και με τις ενεργειακές θεραπείες με την μέθοδο Pranic Healing (Σύστημα Τεχνικών Ενεργειακής Θεραπείας που ανέπτυξε ο Grand Master Choa Kok Sui “MCKS” ).
Ξεκίνησε την εκπαίδευση της με σεμινάρια στην Αθήνα το 2008 και συνέχισε τις σπουδές της στo Buenos Aires, όπου και πιστοποιήθηκε ως δασκάλα και θεραπεύτρια του Pranic Healing αποκτώντας τον τίτλο βαθμίδος Associate Pranic Healer (Πιστοποιημένη Ενεργειακή Θεραπεύτρια) .
Εργάστηκε ως θεραπεύτρια για έξι χρόνια σε spa και ξενοδοχεία της Αργεντινής (όπως το FAENA – Leaders Hotels) και στην συνέχεια δημιούργησε το δικό της Θεραπευτικό Κέντρο στο Buenos Aires : “Katerina Healing”.
Παρακολούθησε στην Ουρουγουάη σεμινάρια με την Μάστερ Marilag Mendoza με θέματα: ενεργειακό λίφτινγκ προσώπου (Face Lift), ενεργειακή γλυπτική σώματος(Body Sculpture), ενεργειακή κυτταρική θεραπεία (Cellular Healing). Τεχνικές τις οποίες εφάρμοσε με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολύ κόσμο.
Αποτέλεσε ακόμη Υπό – Δικαιούχος για την διδασκαλία και για την διάδοση του Pranic Healing, το 2016 στην Αργεντινή, και το 2017 στην Αθήνα, καθώς και Δασκάλα Ενεργειακής Θεραπείας στα σεμινάρια MCKS Pranic Healing Basic (Ενεργειακή Θεραπεία – Βασικές Τεχνικές).
Μετά από πολύχρονή πρακτική στη Γιόγκα (Yoga) και βλέποντας τα οφέλη στο σώμα της, είχε την εσωτερική ανάγκη να εμβαθύνει και στην διδασκαλία της. Παρακολούθησε στην Αθήνα το πρόγραμμα διδασκαλίας του Yogaworks 2018-2019, αποκτώντας το Δίπλωμα Εκπαιδευτή Γιόγκα : Yoga Training Diploma (RYT200 Yoga Alliance), πάνω σε μια πρακτική που συνδυάζει τη ροή της Vinyasa με την έξυπνη αλληλουχία θέσεων (Asana), και που έχει επιρροές από Hatha, Ashtanga, Iyengar και Viniyoga.
Από το 2017, διαμένει στην Αθήνα και το 2019, ξεκινά τη συνεργασία της με το Tango Atelier στο οποίο παραδίδει ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα γιόγκα και ενεργειακών θεραπειών.

Contact: