Διήμερο Σεμινάριο με τους Los Ocampo

Το θρυλικό ζευγάρι του tango έρχεται στο Tango Atelier για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γνώση και πολύ χορό.
Το ζευγάρι Los Ocampo χορεύει tango argentino σε μια θεατρική σκηνή. Πίσω τους κάθονται άνθρωποι που τους κοιτάνε

08

June

Περιγραφή

Oι Los Ocampo, ένα κομμάτι της ιστορίας του Tango, έρχονται στην Αθήνα και μία από τις στάσεις τους είναι και το Tango Atelier! Σεμινάρια tango και folclore argentino θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Ιουνίου στο Tango Atelier από τους maestros Omar Ocampo και Μοnica Romero! To θρυλικό ζευγάρι tango, με μια πορεία πάνω από 30 χρόνων στο χώρο, ως καθηγητές και χορευτές tango και folclore, συνεχίζουν ενεργά να προσφέρουν όλη τη γνώση και την τέχνη τους. Χορευτές στις πιο γνωστές ομάδες tango παγκοσμίως όπως οι Tango Pasion, Mariano Mores και Juan Carlos Copez, καθώς και βασικοί κριτές στο Campionato Mundial de Tango de Argentina αλλά και διοργανωτές του Festival Nacional Argentino "Εncuentros de los Maestros”, θα είναι μαζί μας για τρία μοναδικά σεμινάρια!  

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Σάββατο 8/06   ΗISTORIA DEL TANGO (Ιστορία του Tango): Τango Orillero Tango Canyengue H εξέλιξη της αγκαλιάς Ωράριο: 19.15 - 20.45 SECUENCIAS RITMICAS PARA LA PISTA (Ρυθμικές ακολουθίες βημάτων για πίστα): Εφαρμοσμένες για tango, milonga και vals. Φιγούρες και μoυσικότητα. Ωράριο: 21.00 - 22.30 Kυριακή 9/06 SEMINARIO DE DANZAS FOLKLORICAS ARGENTΙNAS (Σεμινάριο παραδοσιακών, αργεντίνικων χορών): Τεχνικές και φιγούρες για τους χορούς Gato, Chacarera, Chacarera doble και Escondido Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει κέρασμα κρασί και empanada. Ωράριο: 20.00 - 21.30  

Τοποθεσία

Tango Atelier Loft (Καλαμίδα 9, 105 54, Αθήνα, 6ος όροφος, πλησίον ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)  

Ρουχισμός

Προτείνεται οι γυναίκες να έχουν μαζί τους φαρδιές φούστες tango ή practica και παπούτσια tango και οι άντρες παπούτσια tango ή flamenco.  

Κόστος

Ένα σεμινάριο μιάμισης ώρας 20€. Δύο σεμινάρια τριών ωρών συνολικά 35€. Τρία σεμινάρια τεσσεράμισι ωρών συνολικά 50€.  

Eπικοινωνία και κρατήσεις

Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου, με κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 210 3257156, 6948892771.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

λογότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΕΠΑΝΕΚ και του ΕΣΠΑ 2014-2020