100 χρόνια Τango!

Mια αναδρομή στους πιο σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας του tango.
Φωτογραφία των Ariel Perez και Margarita Plessa χορεύουν tango σε έναν δρόμο.

13

July

Περιγραφή

Ένας νέος κυκλος σεμιναρίων εφ΄όλης της ύλης ξεκινά στο Tango Atelier! Mέσα σε τέσσερις Δευτέρες, θα ταξιδέψουμε από τις ρίζες του Tango, το Cachengue, στη Milonga, το Vals και το Τango Nuevo. Ιστορικές αναφορές, ρυθμοί, μουσικότητα, διαφορετικά στιλ, τεχνικές που εμβαθύνουν στο ύφος του κάθε χορού και ιστορικές διαδρομές θα είναι μερικά από τα θέματα που θα δουλέψουμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Μετά απο κάθε σεμινάριο, θα ακολουθεί practica.

Τοποθεσία

Tango Atelier Loft (Καλαμίδα 9, 105 54, Αθήνα, 6ος όροφος, πλησίον ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)

Ρουχισμός

Προτείνεται οι γυναίκες να έχουν μαζί τους φαρδιές φούστες, παπούτσια tango ή practica και οι άντρες παπούτσια tango ή flamenco.

Κόστος

10 € το κάθε σεμινάριο μιάμισης ώρας 30 € τα τέσσερα σεμινάρια 5 € η practica με ελεύθερο μπουφέ Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, η practica είναι δωρεάν.

Eπικοινωνία και κρατήσεις

Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται με κράτηση θέσης στα τηλεφώνα 210 3257156, 6948892771.

Χωρητικότητα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα λειτουργίας των σχολών χορού, μπορούν να συμμετέχουν έως και 8 άτομα στο μάθημα και εώς και 25 άτομα να βρίσκονται στις βεράντες. Κατά τη διάρκεια της practica, θα χορεύουν μόνο έως και 10 άτομα ή 5 σταθερά ζευγάρια.

Κανόνες υγιεινής

Στο χώρο θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως 2 τ.μ. μεταξύ των μαθητών, αντισηπτικά στους χώρους, φυσικός αερισμός από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, καθαριότητα και απολύμανση όλων των χώρων πριν και μετά από κάθε μάθημα, όχι σωματική επαφή, αποφυγή αλλαγής ρούχων στο χώρο, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και παπουτσιών εκτός της αίθουσας και πετσέτες μιας χρήσης για το πλύσιμο των χεριών.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

λογότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΕΠΑΝΕΚ και του ΕΣΠΑ 2014-2020