Κύκλος Σεμιναρίων Flamenco

Αέρας ...Ανδαλουσίας στο Tango Atelier για το μήνα Ιούλιο!
Φωτογραφία της Βάσια Κατσιγιάννη που κάνει μια πόζα flamenco με τα χέρια της προς τα πάνω. Φοράει μαύρα ρούχα και πίσω της φαίνεται ο συννεφιασμένος ουρανός.

24

June

Περιγραφή

Αυτό το μήνα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε έναν από τους πιο αγαπημένους μας χορούς, το Flamenco! Αυτή την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, ξεκινάμε ένα σεμιναριακό κύκλο διάρκειας ενός μήνα (κάθε Τετάρτη του Ιουλίου), κατά τον οποίο θα γνωρίσουμε τα πρώτα βήματα αυτού του τόσο όμορφου γεμάτο ταμπεραμέντο χορού καθώς και ρυθμούς του όπως tangos. Μετά το τέλος του σεμιναριακού κύκλου θα διοργανωθεί βραδιά "Flamenca" με live μουσική και χορό από όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο αλλά και show! Σας περιμένουμε για μια νύχτα γεμάτη μουσικές, τραγούδια και χορό!

Τοποθεσία

Tango Atelier Loft (Καλαμίδα 9, 105 54, Αθήνα, 6ος όροφος, πλησίον ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)

Ρουχισμός

Άνετα ρούχα και παπούτσια flamenco, αλλιώς κλειστά και χαμηλά παπούτσια με χοντρό τακούνι ή εύκαμπτα αθλητικά.

Κόστος

50€ o μήνας (6 ώρες) ή 15€ το κάθε σεμινάριο (1,5 ώρα).

Eπικοινωνία και κρατήσεις

Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται με κράτηση θέσης στα τηλεφώνα 210 3257156, 6948892771.

Χωρητικότητα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα λειτουργίας των σχολών χορού, μπορούν να συμμετέχουν έως και 10 άτομα στο μάθημα και έως και 25 άτομα να βρίσκονται στις βεράντες.

Κανόνες υγιεινής

Στο χώρο θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως 2 τ.μ. μεταξύ των μαθητών, αντισηπτικά στους χώρους, φυσικός αερισμός από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, καθαριότητα και απολύμανση όλων των χώρων πριν και μετά από κάθε μάθημα, όχι σωματική επαφή, αποφυγή αλλαγής ρούχων στο χώρο, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και παπουτσιών εκτός της αίθουσας και πετσέτες μιας χρήσης για το πλύσιμο των χεριών.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

λογότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΕΠΑΝΕΚ και του ΕΣΠΑ 2014-2020