Κύκλος Σεμιναρίων Folclore Argentino

Με αφορμή την Ημέρα Επανάστασης της Αργεντινής, παίρνουμε μια γεύση από τους υπέροχους, παραδοσιακούς της χορούς.
Ο Ariel Perez και η Margarita Plessa χορεύουν zamba στο σκοτάδι κρατώντας μαντίλια στα χέρια τους.

25

May

Περιγραφή

Ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας γιορτάζοντας την ημέρα της Επανάστασης της Αργεντινής στις 25 Μαΐου με έναν κύκλο σεμιναρίων Folclore Argentino! Το σεμινάριο θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα για ένα μήνα, από τις 25 Μαΐου μέχρι και τις 15 Ιουνίου, κάτα τον οποίο θα γνωρίσουμε τους παραδοσιακούς χορούς της Αργεντινής όπως η Chacarara, el Gato, Εscondido και θα ταξιδέψουμε σε όλη τη χώρα μέσα από τους ρυθμούς τους! Mετά το σεμινάριο θα ακολουθήσει practica, ανανεωμένη, με ρυθμούς από όλη την Αργεντινή καθώς και ελεύθερο μπουφέ με κρασί, μπύρα και διάφορα συνοδευτικά, στο μπαλκόνι του Tango Atelier με θέα την Ακρόπολη! Σας περιμένουμε για μια νύχτα γεμάτη μουσικές, τραγούδια και χορό!

Τοποθεσία

Tango Atelier Loft (Καλαμίδα 9, 105 54, Αθήνα, 6ος όροφος, πλησίον ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)

Ρουχισμός

Προτείνεται οι γυναίκες να έχουν μαζί τους φαρδιές φούστες και παπούτσια tango ή practica και οι άντρες παπούτσια tango ή flamenco.

Κόστος

40 € ο μήνας ( 6 ώρες) ή 12 € το μάθημα (1,5 ώρα). Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο έχουν ελεύθερη είσοδο στην practica. Κόστος μετά τις 10μ.μ. 5 €.

Eπικοινωνία και κρατήσεις

Η συμμετοχή στο σεμινάριο γίνεται με κράτηση θέσης στα τηλεφώνα 210 3257156, 6948892771.

Χωρητικότητα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα λειτουργίας των σχολών χορού, μπορούν να συμμετέχουν έως και 8 άτομα στο μάθημα και εώς και 25 άτομα να βρίσκονται στις βεράντες. Κατά τη διάρκεια της practica, θα χορεύουν μόνο έως και 10 άτομα ή 5 σταθερά ζευγάρια.

Κανόνες υγιεινής

Στο χώρο θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως 2 τ.μ. μεταξύ των μαθητών, αντισηπτικά στους χώρους, φυσικός αερισμός από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, καθαριότητα και απολύμανση όλων των χώρων πριν και μετά από κάθε μάθημα, όχι σωματική επαφή, αποφυγή αλλαγής ρούχων στο χώρο, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και παπουτσιών εκτός της αίθουσας και πετσέτες μιας χρήσης για το πλύσιμο των χεριών.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

λογότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΕΠΑΝΕΚ και του ΕΣΠΑ 2014-2020